0

Shiba kanji

Inu kanji

 

Ja, van harte welkom op onze website! Wij hopen dat u een paar leuke momenten beleeft tijdens het rondneuzen op onze site.

Wij willen ons graag aan u voorstellen en u onze honden laten zien en u mogelijk met een paar van onze overige interesses laten kennismaken.

Wij willen u vertellen over de Shiba Inu. Het ras waar wij zo voor ‘gevallen’ zijn. Een geweldig ras en een mooi ras. Maar, wij realiseren ons ook dat het een ras is wat niet bij iedereen zomaar past. Dus ook de wat minder aangename kant van de Shiba laten wij u zien. Daarom zult u, wanneer wij u iets over de Shiba vertellen, het vaak moeten doen met wat onze ervaringen zijn en met wat wij geleerd hebben over de Shiba. Wij gaan u niet de rasstandaard voorschotelen. U zult wellicht ook andere sites over de Shiba bezocht hebben, of nog gaan bezoeken. Welnu, dat betekent dat u nog vele, vele malen deze rasstandaard zult gaan tegenkomen. Bovendien kunt u deze rasstandaard zo aanvragen bij de rasvereniging waar de Shiba Inu in ondergebracht is, de Nederlandse Vereniging voor Akita Inu's (NVAI) en bij de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland.

Wanneer u serieuze plannen heeft u een Shiba aan te schaffen, dan hopen wij u op een professionele wijze van informatie te voorzien, waarbij het bij ons voorop staat dat u, beladen met wijsheid over de Shiba, zich kritisch kunt wenden tot de fokker of fokster, waar u uw hondje straks gaat kopen.

Bij datgene wat wij denken te weten over de Shiba Inu laten wij u ook foto's zien van onze Shiba's . In de showring zijn wij de laatste jaren zeer succesvol en daarom willen wij u met gepaste trots onze honden tonen. Tevens zullen we u rijkelijk verwennen met plaatjes van Shiba's, zoals 'de Japanner' bedoeld heeft, hoe de Shiba Inu eruit dient te zien.

 VEEL PLEZIER OP ONZE SITE TOEGEWENST!

 

0IETS OVER ONS0DE SHIBA0ONZE HONDEN0SHOWS0NIPPO 0PUPPY'S0
0FOTOBOEK0NIEUWTJES0NAKOMELINGEN0
0LINKS0
0VETERANEN0REGENBOOG-BRUG0VIDEO'S0
0WEBCAM0

0HOME0
0

 

JAKLHO SHIBA INU

NIPPO Reg.
"
RANSHIBASOU"

GEERT JAN WAGEMANS & BAS DE BRUIN
Zeedijk 6
3329 LC  Dordrecht
the Netherlands

Tel.: +31 (0)78 6164779
Mobile: +31 (0)6 49500276
E-mail:0

 

Wilt u vanaf uw eigen site linken naar mijn site, gebruik dan gerust ondertaande banner, één van de logo's of de bijbehorende html-code

 
 

Jaklho Shiba Inu banner

 
 

<a href="http://www.shiba-inu.nl/"><img src="http://www.shiba-
inu.nl/images/jaklho-shiba_inu-banner-01.gif"
height="60"
 width="468" alt="Jaklho Shiba Inu banner-1" ></a>

 
Jaklho Shiba Inu logo-1   Jaklho Shiba Inu logo-2

<a href="http://www.shiba-inu.nl/"><img src="http://www.shiba-inu.nl/images/jaklho-shiba_inu-logo-01.gif" height="213" width="300" alt="Jaklho Shiba Inu logo-1" ></a>

 

<a href="http://www.shiba-inu.nl/"><img src="http://www.shiba-inu.nl/images/jaklho-shiba_inu-logo-02.gif" height="213" width="300" alt="Jaklho Shiba Inu logo-2" ></a>

 

Jaklho Shiba Inu logo-3

 
 

<a href="http://www.shiba-inu.nl/"><img src="http://www.shiba-
inu.nl/images/jaklho-shiba_inu-logo-03.jpg"
height="213"
 width="300" alt="Jaklho Shiba Inu logo-3" ></a>

 
     

 

Jaklho Shiba Inu
GEERT JAN WAGEMANS & BAS DE BRUIN - Zeedijk 6 - 3329 LC  Dordrecht - the Netherlands
Tel.: +31 (0)78 6164779 - E-mail:0